Další etapy prací znamenají změny na Hněvkovského

24. 4. 2024

Práce na Hněvkovského se posouvají do dalších etap. V nich se bude měnit i organizace dopravy. Jaké změny čekají řidiče v následujících týdnech, zjistíte níže.

Etapa 3 v termínu 29. 4. – 5. 5.

Uzavřena bude polovina vozovky od Železniční trati po ulici za Mostem ve směru k dálnici. Během této uzavírky bude zakázáno levé odbočení z Hněvkovského do Černovické, dále levé odbočení z Černovické do Hněvkovského, a zákaz levého odbočení z ulice Za Mostem do Hněvkovského. Po celé délce stavby bude zachován obousměrný provoz v režimu 1+1.

Ulice Kšírova bude neprůjezdná z důvodu zákazu vjezdu v křižovatce s ulicí Hněvkovského. Zastávka autobusu Horní Heršpice bude přesunuta. Bližší informace o organizaci MHD najdete na webu Dopravního podniku města Brna.

 

 

  Etapa 4  v termínu 6. – 12. 5.

Uzavřena bude polovina vozovky od železniční trati po ulici za Mostem ve směru centrum. Během této uzavírky bude neprůjezdná křižovatka Hněvkovského – Černovická, a zákaz levého odbočení z ulice Za Mostem do ulice Hněvkovského. Po celé délce stavby bude zachován obousměrný provoz v režimu 1+1.

Ulice Kšírova bude neprůjezdná z důvodu zákazu vjezdu v křižovatce s ulicí Hněvkovského. Zastávka autobusu Horní Heršpice bude přesunuta. Informace o organizaci MHD najdete na webu Dopravního podniku města Brna.