O prázdninách opraví komunikaci v Bítešské a Pisáreckém tunelu

29. 6. 2022

Druhý červencový den začnou pro řidiče omezení v Bítešské a části Pisáreckého tunelu. Pracovníci zde budou opravovat kryt vozovky, povrchy a další. Práce jsou rozděleny do více etap.

Úplná uzavírka tubusu B Pisáreckého tunelu (směr od D1 do města) bude v termínu 2. – 10. července.

Od 2. do 20. července bude částečně uzavřená pravá polovina vozovky ve směru do centra na silnici Bítešská v úseku D1 – Pisárecký tunel. Ve stejných dnech se zcela uzavře nájezd z Jihlavské od křižovatky s Akademickou a sjezd a výjezd z kruhového objezdu na Akademickou.

Další omezení jsou předběžně stanovena takto:

21.7. – 31.7. částečná uzavírka Bítešské v úseku D1 – Pisárecký tunel. Jedná se o pravou polovinu vozovky ve směru z centra. Úplná uzavírka nájezdu z Jihlavské od křižovatky se Svážnou.

1.-9.8. uzavírka obou krajních pruhů Bítešské v úseku Akademická – Pisárecký tunel. Úplná uzavírka sjezdu a nájezdu od Rybnické.

10.– 20. 8. budou uzavřeny oba středové jízdní pruhy na Bítešské v úseku Jihlavská – Bauerova. Zcela se uzavře sjezd na Jihlavskou od křižovatky se Svážnou.

Spolu s těmito uzavírkami je nutné řešit špatný technický stav komunikace Netroufalky. Proto bude v termínu od 21. 7. 2022 do 15. 9. 2022 úplně uzavřena tato komunikace od Jihlavské včetně omezení vjezdu do nemocnice Bohunice.