Křížkovského a přilehlé ulice uzavřou práce na kanalizaci a vodovodu

8. 7. 2021

(AKTUALIZOVÁNO, 20. 10. 2021 16:35)

Práce na rekonstrukci vodovodu a kanalizace v oblasti Křížkovského se posouvají do další etapy. Ta s sebou přinese rozsáhlou uzavírku. Některé ulice v oblasti zůstávají navíc omezené pracemi Tepláren Brno.

V týdnu od 12. července, podle předpokladů ve čtvrtek 15., stavbaři zcela uzavřou ulici Křížkovského v úseku Poříčí–Hlinky v celkové délce téměř 500 metrů, ulici Výstavní v úseku Křížkovského–Hlinky, ulici Veletržní v křižovatkách s Křížkovského, ulici Zedníkova v ústí do Křížkovského a ulici Poříčí v úseku Rybářská–Křížkovského.

Přechod pro chodce mezi ulicemi Veletržní a Výstaviště a v křižovatce ulic Hlinky–Výstavní zůstane uzavřený. Mělo by se jednat ale pouze o nezbytnou dobu, kdy zde budou aktivně probíhat stavební práce.

Objízdné trasy pro individuální automobilovou dopravu povedou ulicemi Lipová, Vaňkovo nám., Tvrdého, Úvoz, Mendlovo nám., Křížová, Poříčí a Bauerova. Sledujte aktuální dopravní značení.

V rámci úplné uzavírky ulice Křížkovského dojde ke změnám v provozu linek MHD: 44, 52, 84, N98. Aktuální informace najdete na webu DPMB.

Konec omezení je plánovaný na 31. října.

Omezení v oblasti Hlinky–Výstavní

Omezení v oblasti Křížkovského, Zedníkova a Rybářská

Omezení v oblasti Křížkovského, Rybářská, Poříčí

Omezení na Křížkovského před hlavním vstupem do areálu brněnského výstaviště

Tato aktualita se vztahuje k uzavírce:
Křížkovského