Blíží se noční a víkendové uzavírky Královopolského a Pisáreckého tunelu

11. 10. 2019

V příštích dvou týdnech bude pokračovat každoroční podzimní čištění tunelů v Brně. Od 14. října se začne čistit Královopolský tunel. Galerie Voroněžská projde čištěním od pondělních 21 hodin do úterních 5 hodin.  Galerie Záhřebská pak ve stejném časovém rozmezí od 15. do 16. října. Galerie nebudou při čištění uzavřeny úplně. Řidiči musejí počítat s dopravním omezením, ale průjezd bude možný.

Od středečních 6 hodin do čtvrtečních 5 hodin ráno bude pro dopravu uzavřená roura I. Auta budou obousměrně projíždět rourou II. Od čtvrtka od 6 hodin do páteční 5. hodiny ranní se naopak obousměrně otevře roura I a uzavře roura II. Kvůli pracím na technologiích se celý tunel uzavře na celý příští víkend. Auta tudy neprojedou od pátečních 21 hodin do neděle 20. října opět do 21 hodin.

Pisárecký tunel přijde na řadu o týden později. Roura A bude uzavřena od pondělí 21. října od 21 hodin do úterních 5 hodin ráno, poté znovu od úterý od 21 hodin do středečních 5 hodin a od středy 21 hodin do čtvrtka 5 hodin ráno. Rourou B řidiči neprojedou také vždy mezi 21. a 5. hodinou od 24. do 27. října.