Na Černovické a Olomoucké bude o víkendu uzavírka kvůli rekonstrukci mostu

26. 4. 2018

Kvůli rekonstrukci mostu na Černovické ulici přes Olomouckou bude o víkendu úplně uzavřen tento most i silnice pod ním. V průběhu prací  se totiž zjistilo, že středové nosníky tohoto mostu jsou v havarijním stavu a je nutné je odstranit.

Vzhledem k technice, kterou je pro toto odstranění potřeba využít, není bezpečné provádět práce na provozu. Z toho důvodu bylo rozhodnuto o krátkodobé úplné uzavírce ve víkendovém termínu, aby byla doprava omezena co nejméně. Touto uzavírkou bude dotčena jedna z objízdných tras pro uzavřený Dornych, vzhledem k bezpečnosti řidičů a stavby však nebylo možné najít jiné řešení.

Ulice Černovická v prostoru mezi křižovatkou u autobazaru AAA Auto a mostem přes ulici Ostravskou bude uzavřena od půlnoci z pátku na sobotu 28.4. do neděle 29.4.2018 18:00 bude zcela uzavřena ulice Černovická . Objízdná trasa bude vedena obousměrně po silnici I/50 ul. Ostravská, silnici II/374 ul. Bělohorská a silnici II/430 Olomoucká. Pro vozidla o hmotnosti nad 14t bude objízdná trasa vedena po místních komunikacích ul. Těžební, ul. Průmyslová, ul. Švédské valy, ul. Řipská a po silnici II/430 Olomoucká. Současně bude v uvedené době zcela uzavřena ulice Olomoucká v prostoru pod mostem.

 

Tato aktualita se vztahuje k uzavírce:
Tramvaj Plotní