Kampaň i hra startují. Vydejte se poznat Brno, co není!

6. 4. 2018

Startujeme!

V noci z pátku na sobotu 7. dubna přesně o půlnoci začíná první z šifrovacích her nové kampaně Brno, co není. Jejím cílem je informovat občany o připravovaných strategických projektech, které jsou důležité pro rozvoj Brna.

„Příprava těchto staveb trvá roky a v některých případech se o nich uvažuje již desítky let. Do doby, než se přestřihne páska, pro Brňáky ale jako by nebyly. Proto ‚Brno, co není‘ a hlavní sdělení kampaně ‚Brno, co není, je tady‘. Obyvatelům města ukážeme, že strategické projekty žijí a usilovně se na nich pracuje,“ vysvětlil ve středu 4. dubna při představování kampaně primátor města Brna Petr Vokřál, který se při té příležitosti do luštění také zapojil

Chceme vás pozvat do míst, která se v dalších letech promění. Že strategické projekty žijí a usilovně se na nich pracuje, se dozvíte s nadsázkou a humorem, podobně jako při dosavadním informování o dopravních stavbách prostřednictvím kampaně Kopeme za Brno.

V prvním kole rozetnete šoférův gordický uzel na ulici Plotní, kam dnes město přesouvá tramvajovou trať z Dornychu. Další tři kola spouštíme vždy po 14 dnech, velké finále bude 3. června. Začít ale můžete klidně hned. V sobotu totiž hru spouštíme. A vyplatí se zapojit hned. Prvních pět nejrychlejších týmů v každém kole vyhraje unikátní zážitek, který za peníze prostě nekoupíte.

Tato aktualita se vztahuje k uzavírce:
Tramvaj Plotní

Tato aktualita se vztahuje k projektu:
Tramvajová trať Plotní